Един милион за мечка, 100 лева за пенсионер! Г-н Борисов, това ли е България?

7dniski.bg07.12.20151min3560

Някой спомня ли си защо се забави адски много изграждането на АМ “Струма” преди гръцката граница? Не? Защото трябваше да правим тунел за мечки.
В него потънаха над 30 милиона долара! Къде потънаха? При “еколозите”, Зеленият октопод ги изпапка. Защото излъга къде минава пътя на мецаните между България и Гърция. Местните твърдят, че от там я минат 5 мечки на година, я не. За 6 години – 30 мечки. Т.е. платили сме по милион за всяка една Баба Меца!
Това обаче не е приказка! Това е нагла, долна кражба. Като тази за 500 000 лева на лешояд, като онази, която томабелевщината подготвяше в морето – по 200 000 евро на всеки преброен делфин! Като милионите, получени за описването на пеликаните. Да, ама докато “зелените” се наканят да ги опишат, птиците измряха. И така и никой не попита какво стана с милионите за преброяването.
ОЧЕВИДНО е, че става дума за тежък мошенически кръг. За ГРАНДИОЗНО крадене на държавни и европейски пари. За “ЗЕЛЕНА” МАФИЯ, която се е срастнала с държавата и смуче от нея. Смуче от нас, от теб, от детето ти. Сега иска да изсмуче милиони, за да няма поминък в Банскко, в Добринище, в Рила, в Боровец, в Белица. Да изгони младите хора от там, защото останат ли старите и тях ще ги преброят като пеликаните.
Време е лично Бойко Борисов да се намеси. Защото те крадат и от него. Премиерът се чуди откъде да спастри някой лев я за БАН, я за някои други учени. ИСТИНСКИ. Които работят за природата, за хората, за утрето ни. Ами тогава нека те да получават парите отвън за екология, за природни науки, защо трябва всичко да потъва в зелената мафия? Това я прави силна, независима, нагла. И утре тя ще катурне Борисов, защото е част от другата, голямата мафия, която клати държавата.
А ако ли пък г-н Борисов обича да го клатят, време е ние да се вземем в ръце. Нашите родители взимат 100 лева пенсия. И трябва да живеят още 150 години, за да получат колкото една мечка в онзи тунел. Месечната помощ за ученик е 40 лева. Т.е. 1000 хлапета за месец получават общо колкото един лешояд на Томата. Това не е нашата България. Това е България на томабелевщината. Г-н Борисов, ще изчакаме още малко и ако вие не си искате България, то ние ще си я върнем. Защото все още децата и родителите са ни по-скъпи от мечките и лешоядите.
ПП: Нищо лично към животинките, дори те са по-човеци от томабелевците.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *