Да открием сезона в Банско! Намери си ключове в снега, спечели Aуди A3

7dniski.bg04.12.20151min3070

Откриването на новия ски сезон в Банско ще състои на 12 декември, а домакините са подготвили специална изненада за най-малките. През цялата зима дневната карта за децата до 7 години ще струва символичния 1 лев, а сезоната карта е само 100 лева. Цената на картата за възрастни остава 58 лева на ден, стана ясно на пресконференция днес на организаторите.

Новият ски-сезон в пиринския курорт ще бъде открит с традиционен празник на Бъндеришка поляна с много музика, състезания и награди от 10.00 часа сутринта.

Специалният гост тази година е германската ски-легенда – двукратният олимпийски шампион Маркус Васмайер. Той ще предвожда свой тим от фенове на ските срещу отборите на Марк Жирардели и на Петър Попангелов, които от години са вече редовни участници в откриването на ски-сезона в Банско.
Състезанието “Влез в отбора на шампиона” ще донесе множество предметни награди за участниците в състава-победител. Ще има и индивидуален приз за най-бързия аматьор, който е годишна ски-карта, която е с цена от 1500 лева.

Празникът ще продължи с петото поредно издание на добилата голяма популярност игра “Ловци на съкровища”. Този път под снега отново ще чакат собственика си ключовете от чисто нов автомобил Aуди A3, както и още над 30 страхотни награди, включващи уикенд в хотел “Кемпински Гранд Арена Банско”, почивка в австрийския курорт Кицбюел, смартфони и други.

В 18.00 часа на градския площад в Банско ще започне официалното откриване с концерт на група “Акага”. През миналия сезон Банско е посетен от около 500 хиляди туристи, а курортът за трета поредна година беше обявен за най-добра ски-дестинация в България.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *