България не обича “Зелените”! Защо тогава да ги слушаме?

7dniski.bg04.12.20151min2460

Има изключтелно прост начин да се види каква е една партия. Измислила го е демокрацията. И това са изборите. Явяваш се на тях, печелиш повече гласове – управляваш, печелиш по-малко гласове – не упавляваш. Има обаче и трети вид, такива, които се боричкат я за държавна субсидия като Светльовитковата формаци, я за да покажат, че ги има! Е, Зелените ги няма! И затова е време те и всичките им производни “Балкани” да спрат да врещят. Защото България не ги обича. А щом не ги обича, откъде накъде ще ни тероризират тъпанчетата?

Някой обърнал ли е внимание на последните местни избори еколозите къде протегнаха ръка към властта, къде се опитаха да влязат в общинския съвет и да пазят природата!? Направете го, ще ви стане интересно. Натискат се за София, за Луковит дори. Но в Банско, в Разлог, в Рила, в Смитли, ги няма. НИТО ЕДИН КАНДИДАТ НА ЗЕЛЕНИТЕ! Ами като си отговорен, като държиш на природата, атакувай там, където тя има нужда от теб.

Хубаво, в София се явиха. И какво от това? Ванчето Велков събра 5 617 гласа. Това е 0 цяло, 0 и незнамсиколко процента от живеещите в столицата! Нищожен вот за нищожна партия. Откъде накъде тогава нейните отломки ще блокират кръстовища в София, ще затварят мостове, ще ни пречат да се прибираме от работа. Ако от БСП например са толкова нагли, колкото тях, те трябва да превземат Народното събрание на абордаж!

Един от най-видните проводници на “зеленото” – Асен Генов, лично налази в политиката. Пардон, опита се, но Перник му наби толкова здрав шут в задника, че му хвръкна кришнарската шапка. През 2009 г. Генове бе фронтменът на “зелените” в миньорския град. За него гласуваха 417 човека! За партийката му още по-малко – 345! Извинявайте, но след такъв вот да се правиш на морален съдник е престъптно. Абе ти не можеш един блок миньори да убедиш, че си читав, искаш природата да спасяваш!

Не, България трябва да се спаси от “Зелените”! За начало просто като ги игнорира!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *