“Ислямска държава” пасти да яде! Вижте нашата “Швейцарска държава”

7dniski.bg03.12.20151min7622

“Зелени Балкани”, “Зелени Закони”, “Зелени Галфони”, забравих останалите подразделения на терористичната организация “Швейцарска държава”, които се опитват да убият българския туристически бизнес. Посягат на отрасъл за 500 милиона евро годишно! Вадят залъка от устата на стотици хиляди българи, съществуващи благодарение на този бизнес.
В дни, в които министрите се чудят откъде да заделят някой милион за учители, за лекари, за пенсионери, еко-талибанските подразделения на “Швейцарска държава” влязоха в последна битка. Този път срещу България. Защото щом не искаш тези пари да влязат в родината ти, а гледаш да ги насочиш към джоба на твоя швейцарски благодетел, ти си срещу България.
Направих си труда да поразгледам някои от подразделенията на “Щвейцарска държава” у нас. ТЕ СА НАГЛИ! ТЕ СА НОВИТЕ “НАГЛИ”! Те са единствените официално платени от чужбина бойни формирования, целящи разклащането на държавата. Защото като не позволяваш всяка година в нея да влизат по 500 милиона, ти я клатиш. И си правиш кефа като я клатиш. За което получаваш заплата. От чужбина…
Една огромна част от тези подразделения са официално платени от Швейцария. Което ме кара да се съмнявам в тяхната лоялност към България. Тези швейцарци, които винаги пазят неутралитет, само и само да кътат световните пари, изведнъж решили да стъпят тук. Защо? Щели да ни оправят чрез някакви си техни зелени закони. Не, тях ги интересува едно. А това е закона на парите. И за да влизат парите в Швейцария, Банско не трябва да е световен курорт, България не трябва да е световна ски-дестинация. Защото става дума за едни 500 милиона! А и у нас, и в Швейцария 500 милиона са си 500 милиона.
Лошото е, че у нас няма закони. Знаете ли какво ще ми се случи на мен, ако отида утре в Лугано, направя си фондациика “Зелени бастуни” и започна да протестирам срещу новия лифт. Ще ме арестуват и осъдят. По бързата процедура. А тук родните зелени бастуни ходят ми блокират кръстовища, редят се по тротоарите, правителства свалят. Що за държава сме? Що за дупедавци!
Сега спретнали нова инициативка. Щели да пращат картички в министерството с искания. Какви искания? Такива, за каквито са им платили да искат. С една дума – искания срещу България. Петицийката им подкрепена от 300 души. Чакали още 200, за да я внесат до министърката. И докато не им обърнела внимание, нямало да я оставят на мира! Представяте ли си колко са нагли “НАГЛИТЕ”!? “Швейцарска държава” плаши, че няма да остави българската държава на мира, докато тя не приеме закони, от които България ще губи по 500 милиона на година!
Това не го разбирам. Не го разбират и хората от Банско, Разлог, Мелник, Сандански, Предела, Симитли, Белица и останалите градове и села, подписали се, че искат точно обратното. Искат да живеят в България от това, което могат. Срещу 300-те подписа на “Зелени закони”, в тези общини могат да хвърлят подписки с десетки хиляди души. Истински, израснали в планината, душа даващи за нея. Тези десетки хиляди ли са българите, или онези от “Швейцарска държава”. И в крайна сметка на кой му пука повече за планината – на онези, които живеят в нея или на другите, които на нейн гръб си заработват парите на “Орлов мост”?
Всъщност дали не е най-добре да срещнем някъде в полите на Пирин “Швейцарска държава” с българската държава. Да видим стиска ли им на томабелевците да кажат в очите на бай Димитър от Банско или на свако Георги от Добринище, че трябва да мизерстват. Защото така искат швейцарците! Че синовете и дъщерите им трябва да се махнат от родните си места и да търсят препитание другаде, защото планината вече не им е майка? Защото така искат швейцарците. Много ми е интересно какво ще се получи. Всъщност ясно е какво ще се случи. Заради това и нито “Зелени Балкани”, нито “Зелени Закони”, нито “Зелени галфони” стъпват в Банско. По-лесно им е на паветата…

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *