Линдзи: Ските ми върнаха усмивката, ще карам в Аспен

7dniski.bg23.10.20151min3240

Суперзвездата Линдзи Вон намекна, че няма да кара в Зьолден. Тя дойде в курорта и твърди, че официално ще обяви днес дали ще стартира, но фактът, че допреди няколко дни беше в Лас Вегас, говори, че едва ли ще рискува.
– В Лас Вегас беше забавно. Обичам ските и затова още карам. Сега отново се качих и не можех да сваля усмивката от лицето си. Очаквам със сигурност да се появя на пистата в Аспен – обяви американката.
Сънародникът й Тед Лигети пък явно вече не таи надежди за Големия кристален глобус, както твърдеше доскоро. Той се надява да си върне поне превъзходството в гигантския слалом и се смята за фаворит за победата в Зьолден в неделя.
– Ще карам във всички дисциплини. Миналата година не карах добре, защото имаше малки неща, които ми пречеха и другите момчета ме настигнаха. Целта е всеки път да съм №1, но това невинаги е възможно. Много неща трябва да се случат едновременно, за да имам шанс за Големия кристален глобус. Все пак мисля, че имам реални шансове за малката световна купа в гигантския слалом – призна Лигети.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *