Тотото като салам “Народен”! Кой сложи дебелия Любо Нейков за лице, а не Сани?

7dniski.bg12.08.20151min2500

Тъпо е да се замисляш над някои неща в България! Това ти причинява такива нерви, кара те да се чувстваш толкова безпомощен, че ти иде да се строиш на Терминал 2 и да хващаш каквото мине.

И все пак да помислим защо преяждащият със салам “Народен” Любо Нейков отмъкна и последната радост на народа – тотото. Има ли друг спортен тотализатор в света, който да е рекламиран от наднормен дебелак? Нормално ли е някакъв екс-пафкач като Део да ни ояснява, че ще ни направи щастливи. Как, като се напушим ли?. И баш крадливото отче от “Столичани вповече” ли трябва да ме праща да си пусна фиша? ИДИОТИ, СВЪРШИХА ЛИ СПОРТНИТЕ ЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ, ТА ОПРЯХТЕ ДО АКТЬОРСКА ХАЛТУРА?

Отиваш на Световна лига във Варна. Лудост, национална лудост. Пълна зала, 5000 български знамена се веят, хората скандират имената на Цецо Соколов, на Владо Николов, на Ники Пенчев, на Тошко Скримов, на Теди Салпаров. Горди са с тях, обичат ги. Е защо тогава Цецо Соколов да не ме прати да си пусна фиша от тотото? Да знам, че го правя за спорта, а не за дълбокия джоб на Нейковата банда. Вие, дето харчите рекламния бюджет на тотото, давате ли си сметка колко е гадно след националното пиянство във Варна да се прибираш към София и по магистралата да ти се лендзят с тъпи послания Любо, Део и останалите? Не можеше ли вместо техните гуши да пълни тотото, да подаде ръка на Сани Жекова, на Жоро Миланов или Божидар Краев, на малкия Взенков? Това са хората, които могат да накарат мен, него, всички да отидем да пуснем фиша си. Защото знаем, че даваме парте си, за да има утре пак такива като тях. Вместо това ми се явява Любо Нейков. Не, благодаря! Аз тото няма да играя! Не го приемам като салам “Народен”.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО:

– Защо точно Любо Нейков стана продуцент на телевизионното тото и какъв хонорар взима екипа му

– Какви пари харчи по тенис-турнири една от шефските щерки в тотото

– Как така се рекламира тотото в сайтове с банери, които водят…наникъде

– Кой, къде и защо връща пари под масата в рекламния бизнес

– Зависимо ли е тотото в работата си от мултиолигарси, развили лотариите си на гърба на бездействието на тотализатора

– И още куп шокиращи факти от работата на Българския спортен тотализатор

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *