Да направим партия! За да спасим България от “Швейцарска държава”

7dniski.bg16.06.20151min3560

В България на всяко действие има равно по силно противодействие. Срещу ГЕРБ са БСП и ДПС. Срещу Левски е ЦСКА. Срещу Лили Иванова и Глория. Срещу “Загорка” е “Каменица”. Срещу модела “Кой” бе изправен модела “Свой”. Т.е. навсякъде има някаква конкуренция, живучка някакъв коректив.

Всъщност не навсякъде! Има един отрасъл, при това страшно добре платен, където коректив липсва. Казвам отрасъл, защото “екологичното талибанеене” се превърна в отрасъл на туризма. Може би отрасъла, в който някои хора печелят най-много. И знаете ли защо? Защото през годините незнайно как си извоюваха правото да се чува само тяхното “Аз”. Събират се 100 души, плащат на още 300, блокират “Орлов мост” и става тяхното. Нищо, че от “тяхното” губи цяла България. Техните жалби блокират бизнес за стотици милиони евро у нас! Бизнес в планината, в града, на морето, на полето.

Защо го правят? Много обичат страната си ли? Едва ли! Ако много обичаш България, не ти трябват пари от Швейцария, за да я обичаш. Нито от Франция. Нито от Германия. Нито от никъде. Обичаш България защото е…България. Не защото ти плащат. А “зелените талибани” обичат според парите. Затова и си мълчаха, когато презастроиха Слънчев бряг, когато оскверниха Несебър, когато Прокопитата тровят народа с вода, когато сега се изсичат българските гори. Защото те са в този бизнес!

Време е обаче и в този “отрасъл” да се появи коректив. Кога най-накрая и в България ще се появи партия ли ще е, фондация ли ще или ако щете някакво гражданско сдружение, което да даде отпор на платените чуждестранни агенти, скрити зад маската на зеленото? Най-добре е да бъде партия! Тогава ще им припари под задника на Прокопитата. Те събират сто пред “Орлов мост”, ние отиваме 1 000 на “Лъвов”. Те излъчват Тома Белев, ние му намираме цаката. Те взимат 10 милиона, за да бъдат острие на “Швейцарска държава”, ние пък ще сме милиони, които бранят нашата си държава. Не може да вземат милион и 200 хиляди евро, за да следят популацията на вид, който е изчезнал! Не може да ни карат да ходим на почивка в Гърция, защото заради тяхното мълчание презастроиха морето. Няма да ходим да караме ски в Австрия, защото те не дават един лифт да се направи като хората на Банско. Ще се съберем и ще дадем отпор. Защото в “отрасъл” без конкуренция Томабелевщината и Прокопиевщината се превръщат в диктатура.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *