Конференцията на ФИС в Златните счупи рекорди

7dniski.bg03.06.20151min2280

Календарната конференция на Международната федерация по ски (ФИС), която започна в “Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитсв “Златни пясъци”, влиза в историята като най-посетената. Участие на най-висшия форум на ФИС за годината взимат 800 участници от цял свят. В морския курорт е целият Съвет на ФИС начело с президента Джан-Франко Каспер и председателите на повечето федерации членки на световната централа.

Сред гостите са легенди в ските като Фил Мер, Кен Рийд, Стив Подборски и Петър Попангелов. Заседанията на всички комитети, които откриха конференцията вчера, започнаха със специални благодарности към България за отличната организация на календарната конференция. “Това е първото ми посещение на Варна след 1973-а година, когато бях тук за конгреса на Международния олимпийски комитет”, заяви президентът на ФИС Джан-Франко Каспер.

В дните до неделя, когато календарната конференция завършва със заседание на Съвета за всички гости, има организирана богата културна програма с посещения на най-известните атракции около Варна.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *