Преизбраха Цеко Минев за шеф на федерацията

7dniski.bg10.05.20181min3190
Закриване и награждаване ски сезон 2018 (1)

Членовете на Общото събрание на Българската федерация по ски избраха единодушно Цеко Минев за нов 5-годишен мандат начело на БФСки. За Минев, който ръководи федерацията от 2003-а година, това ще бъде четвърти пореден мандат.

В началото на събранието, което бе ръководено от генералния секретар Пепа Мицева, бе приет отчета на УС за 2017-а година. Единодушно бе гласуван годишният счетоводен отчет на федерацията за 2017-а година и докладът на експерт-счетоводителя. Членовете на Общото събрание гласуваха за освобождаване от отговорност на председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период.

След избора с пълно мнозинство на нов председател и управителен съвет на БФСки бе приета и бюджетната рамка на федерацията за 2018-а година в размер на 3,3 милиона лева. По-голямата част от парите за БФСки ще бъдат осигурени от генералните спонсори на федерацията и телевизионни права.

Направени също така бяха и промени в Устава на федерацията.

“Надявам се, че след като аз и целият Управителен съвет получихме пълно доверие за още един 5-годишен мандат, то хората вярват в това, което правим. В следващите години сме решили да обърнем много по-голямо внимание на клубовете, с които да работим, за да решим максимално бързо техните проблеми. Основният пред тях е инфраструктурата, за да могат техните състезатели да има къде да тренират. Националните отбори вървят по правилния път и мисля, че ще продължим така”, каза Минев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *