ЧРД, Радо! Сега е момента за момчето от рекламата

7dniski.bg26.01.20171min6030

Световният шампион Радослав Янков става днес на 27 години!

Няма да го видите в чалгаджийница, нито със силиконовица. Даже и в момента сигурно е на пистата над Банско, където изглежда се премести да живее. Защото предстои стартът на неговия живот.

Навръх ЧРД да пожелаем на Радо да спечели надпреварата от Световната купа другия уикенд. Важно е за него, но два пъти по-важно е за нас. За първи път в България ще има с родно участие старт от Световна купа, в спорт, палещ малките да се увлекат по него. Имало е и по борба, и по бокс, но те не могат да те запалят. Докато сега е друго. Ще показват старта в над 60 телевизии, даже в Китай ще стъпят Радо и Банско. Което е безплатна реклама за милиони евро!

За Янков обаче е по-важна рекламата, която той може да направи на сноуборда в България. У нас вървим след победителите. Радо е такъв, световен при това. Но е друго, когато го направиш вкъщи, когато домашната еуфория те залее. Тогава вече говорим и за социален ефект. Янков и Сани Жекова ще престанат да бъдат усмихнатите момче и момиче от рекламата, ако направят нещо значимо следващия уикенд. Тогава ще се превърнат в момчето и момичето, като което искат да са всички онези, които ще нарамят за първи път бордовете.

Пожелаваме им го! На Радо за ЧРД, а на Сани без ЧРД!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *