Мегаскандал! Гонят световният шампион Радо Янков и Сани Жекова от България!

7dniski.bg08.12.20161min3100

Зелените олигарси явно въртят на малкия си пръст всички в България. И могат да направят така, че да държат далеч от родината ни едни от най-признатите и спортисти – световният шампион в сноуборда Радослав Янков и олимпийската ни героиня Сани Жекова.

Двамата искаха да направят у нас трасе за сноуборд, на което не само да се подготвят, но и да създават нови звезди в този спорт. Оказва се обаче, че без да е минал саботираният от шайката на Тома Белев план за управление на Пирин, над Банско не може да се направи подобно съоражение.

“Миналия сезон подписахме меморандум с министерство на спорта. Трябва плана за управление на парка да се приеме, за да се определи мястото за такова трасе. При тези условия, които имаме, да караме състезателите ни в чужбина, е престъпно. Бъдещето е в такова съоражение, още повече, че и Сани и Радо ще могат да подготвят нови състезатели”, разкри маркетинг-директорът на “Юлен” Иван Обрейков.

Припомняме, че от Министерски съвет обещаха още лятото да задвижат каквото трябва, за да се гласуват плановете за управление на Пирин и Витоша, но скандално след това забатачиха нещата и се стигна до настоящата проблемна ситуация.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *