Банско отново изумява с 10-часов купон за откриването на сезона в събота! Идва и Криско

7dniski.bg08.12.20163min3580

Почти 10-часов ски-купон ще отбележи официалния старт на сезона в Банско следващата събота. На 17-и декември ще има много ски и много музика с най-големия – Криско!

Както всяка година най-атрактивна е кампанията “Влез в отбора на шампиона”. Дотук над 100 души са се записали в съставите на легендарния Франц Щробъл, който идва за първи път у нас и почетния гражданин на Банско Марк Жирардели.

Всички очакват и атракцията “Ловци на съкровища”, като и тази година голямата награда са ключовете от чисто ново “Ауди”. На Бъндеришка поляна пък купона ще дирижира Криско.

“Предлагаме добре приготвени писти. При тези температури, при около минус 10, те са най-добри за каране. Аз карам всеки ден, каня всички фенове на Банско. Тази събота пускаме ски пътя до Банско, писта 10, писта “Томба”.  Другата седмица продължаваме да откриваме още писти. Зимата този път ни изненада доста положително. Заваля сняг, имаше добри температури, -10, което е много добре за 400 оръдия за технологичен сняг. За има няма 10 дни приготвихме това което искаме всяка година. От 8 години насам не се е случвало зимата да дойде толкова рано. Няма промени в цените на картите”, обясни маркетинг-директорът на “Юлен” Иван Обрейков.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *