Нежен полски допинг за Влади Зографски. Ски скачачът се реши на важна стъпка…

зографски

Владимир Зографски зарадва цяла България след своя супер скок от нормалната шанца на Южна Корея. Момчето от Самоков завърши 14-и в крайното класиране и подобри националния ни рекорд до момента на форум от най-високия ранг – Олимпиадата.

Оказва се, че нашето момче е получило нежен допинг малко преди старта в ПьонгЧанг. Той се е сгодил с прелестната полякиня Агнешка Шковрон преди 30-ина дни. Двамата са заедно от малко над 2 години,а запознати свидетелстват, че любовта им е съшинска приказка. Полската чаровница е репортерка, която отива да вземе интервю от Влади през 2016. така стартира романсът помежду им.

Явно преди Олимпиадата Зографски най-после е решил да предприеме важната крачка и да предложи брак на своята любима. Тя е приела, което е дало криле на българина за чудесния скок вчера.

От социалните мрежи е видимо, че Агнешка е сериозна опора на Владимир Зографски. Тя често публикува окуражаващи статуси за спортиста и показва, че държи на него, дори в тежките мигове и разочарования след слаби резултати.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *