Разочароващо представяне на българските биатлонисти в спринта

анев

Германецът Арнд Пайфер спечели титлата в спринта на 10 километра на турнира по биатлон на зимните олимпийски игри в Пьончан.

Голямата изненада в надпреварата се казва Михал Кръчмар. Чехът беше безпогрешен на рубежа и с отлично ски бягане успя да завоюва сребърния медал.

Доминик Виндиш от Италия завъртя една наказателна обиколка в хода на състезанието, но беше много бърз по трасето и грабна бронза в състезанието на 10км.

Лоша стрелба лиши българските момчета от добро класиране. Красимир Анев сбърка два пъти на стрелбището и финишира 37-ми. Владимир Илиев се движеше отлично след първата стрелба, но сгреши цели 4 пъти от прав и остана 54-ти.

Антон Синапов се класира на 56-та позиция с общо три пропуска на рубежа. Димитър Герджиков влезе в рунда 4 пъти и остана 81-ви, което не му дава право на участие в утрешното преследване.

Тотален провал претърпяха двамата доминатори през този сезон. Мартен Фуркад сбърка 3 пъти на първата стрелба от положение легнал и финишира на 8-мо място, а Йоханес Тингес Бьо пък е едва на 31-ва позиция с 4 пропуска в стрелбата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *