10 000 бежанци на Банско! Ще го позволим ли?

7dniski.bg21.11.20161min3790

Чеченската мафия има един запазен табиет за разправа с предателите. Хванат ли те, че си такъв, слагат ти едно глинено цокало на задника с мишка вътре. И започват да го нагряват. За да не се опече, мишката те прояжда от задника до корема. Или където стигне. Болката е ужасяваща, казват някои…

Е аз за “по-хубава” съдба на някои родни “зелени” не се сещам. Не и след това, което се опитват да направят на границата ни с Турция. Щели да спират строежа на оградата, защото да влязат 10 000-20 000 бежанци от там не е болка за умиране. Страшно е за “зелените”, ако заради тази ограда розовият пишманмурдел получи стрес и спре да вдига самолета.

Интересно защо този Тома Белев не отиде да се срещне с местните жители и да им обясни колко важен за тях е пишманмурдела. Да им обясни, че да мине орда бежанци и да ти обере къщата е възстановима щета, но да му виси пишката на пишманмурдела е колосален проблем.

Не сме го виждали и в Банско да разяснява на хората, че това той да е богат минава през това те да са бедни.

СТИГА! СТИГА! СТИГА!

Това вече минава всякакви граници! Тези, които усвояват милиони да броят манатарки, да развъждат сови и да бъркат кал се уляха. Те вече не източват държавата, те искат държавата! И затова работят срещу нея.

Облечени като професионални протестъри.

Само забележете срещу какво са “зелените” и присъдружни техни формирования, като например Хелзинския комитет:

Да се спре строежа на оградата с Турция! След което ни остава само да чакаме бежанците с хляб и сол

Да не се строи магистрала в Кресна! От което загиват всяка година между 20 и 30 души, а България губи възможност за десетки милиони лева нов приход

Да не се позволява развитието на Банско като курорт! Така стотици милиони евро вместо в България влизат в швейцарските и австрийските спонсори на Белевщината.

Освен това протестърите искат:

Да се стимулира фотоволтаичното издевателство над българския народ! За да печелят милиарди прокопитата, които също дават пари за Белевщина.

Да няма забрана за достъпа до марихуана! Сигурно ще искат и лафки да я продават пред училищата.

Един чужденец да получава от държавата ни повече пари, отколкото един пенсионер.

И не на последно място: тези смениха “Боят настана” с “Хари Потър” в учебниците на децата ни.

Извинявайте, но всичко това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

И е време с него да се заеме прокуратурата. Иначе Тома Белев ще напълни Банско с бежанци. Все ще намери причина да закара 10 000 мизерници там.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *