А ти ще дадеш ли задника си на Доган, за да е гадно на…жена ти!?

7dniski.bg11.11.20161min5400

10-и януари, 1997 година започна като куц ден…

На 9-и бяхме взели заплата и докато с колегата в “Меридиан Мач” Любо Серафимов отидем до чейнч-бюрото, от нея вече беше останала 1/4! Толкова бързо инфлацията, предизвикана от Жан Виденов, изяждаше всичко. Я взехме 5 долара на чейнча, я – не!

На 10-и двамата с Любо  чакахме спортното предаване на “Дарик”. По нова време радиото не беше това, което е днес. Имаше 3-ма души на заплата в спорта още 10-ина в останалото радио. И тогава почна протеста пред Парламента. Заприйждаха хора, замириса пак на революция. Не Томислав, а Вальо Грънчаров, който беше някъде в патакламата заедно с една девойка, обяви, че спортно предаване няма да има, защото ще следят случващото се. И се юрна да търси Томето, загубил се някде в лудницата. Оставих Любо да подреди двете страници БГ-футбол и си бих камшика към Народното събрание. Последваха най-великите 100-ина часа в живота ми. Младите хора в София излязоха на площада и спасиха България.

Защо се връщам толкова назад ли? Защото тогава се кълняхме на площада: Никога повече комунизъм! На 10-и януари мислехме, че най-накрая България ще тръгне към Европа. Така съм и закърмен. Баща ми ме заведе на първия протест пред “Александър Невски”, когато всички искаха БКП в Сибир. Бях един от 500-те хиляди на най-великото нещо, организирано от народа в България в последните 40 години – митинга на “Орлов мост”. Бил съм част от всичко онова, което зачеркна комунизма в България!

И днес ми вменяват, че съм идиот! Че трябва да подкрепя някакъв генерал Радев, защото Цецка Цачева не мязала на Линда Еванджеиста. Че трябва да върна комунистите на власт! Че трябва да причиня на дъщеря си това, което съм изпитал по Виденово време. Че трябва да реанимирам модела “Доган”. Че трябва отново да кажа на Корнелия Нинова: “Ти права си дори, когато съгрешиш”! Че трява да се радвам на Румен Овчаров, на оня нахалник от Виденовата зима – Гечев, може би дори завръщането на Станишев да приветствам. Трябва да чакам утре депутатът от ДПС Орешарски да ми предложи пак Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Трябва да зачеркна 40 години от живота си, за да се върне комунизма, заради кефа на инфантилите, които не искат Цачева, защото не е Мис!

img_1857

Хора, ще покажем ли, че сме идиотска нация? Ще приемем ли задкулисието, което ни пробутват зад лустросаната фигура на Радев? Бойко Борисов бил лош. Да, но знаем кой е, кои са с него, кои са зад Цачева. Какво знаем за Радев? Пенсиониран военен, на когото не знаем кой е платил таксата от 5 милиона лева, за да бъде издигнат от БСП. Точно това е цената да бъдеш човек на БСП на тези избори, съобщи я лично един от оферираните – Веселин Марешки. Кой ги плати? Задайте си въпроса днес, за да не излизаме утре на площада със същото скандиране.

Някой дава ли си сметка, че не избира Радев за президент, а вицето му Илияна Йотова!? Тя ще е ЗКПЧ-то в тази порочна връзка, тя вече издаде първата си заповед: Генерале, а мръднете от правата линия на БСП, а партията ще ви мръдне от пътя си! Кратко, точно, ясно! Като от народния съд излязло.Йотова, която подкрепя нахлуванетона бежанците у нас. Йотова, която иска втори Крим тук. Йотова, която ОФИЦИАЛНО подкрепи Пеевски. Йотова, която знаем чия метреса е! Йотова ли е твоя президент, човече!?
Генерал Радев, та генерал Радев…Пичове, служил съм при истински генерал. Вярно, в поделението на преебаните връзкари, както се водеще генщаба на ВВС в Пловдив, но при генерал! Иван Парапунов! Велик човек!

Често, когато излизаше от поделението, колата си я караше сам, шофьорът му седеше на генералското място. Веднъж Парапунов ми каза да се качвам в автомобила, трябваше да се вземат два акумулатора от тях. И ние като го загенералствахе в колата, не е истина. А той  ни сряза: “Ей, шопи (знаеше, че сме софиянци), кое е по-важно, да си генерал или да си пилот?” И ние тъпите парчета в един глас: Генерал! Тогава ни разказа историята за Асен Йорданов (може и да бъркам името). Български авиатор, който развил тази индустрия в Щатите, когато емигрирал. Та имало някъде в Ню Йорк улица, която се казвала и до ден-днешен “Асен Йорданов – български пилот”. Тогава Парапунов ни каза: “Шопи, генерал те правят едни хора зад бюро. А летец те прави сърцето. Като ме наричат генерал отдавате чест на онези хора, не на мен”.

Сетих се за тези думи на Парапунов като гледах последния дебат с участието на Радев. Той каза 20 пъти, че е генерал и нито веднъж летец. Сам отдаде 20 пъти чест на кукловодитеси и нито веднъж на сърцето си. Аз такъв президент не искам! Той ме гледа в очите и ме лъже, че милее за България! Не! Не! Не! Той милее за онези, които са го направили генерал. За онези, които му платиха президентската винетка от 5 милиона. За онези, които му наредиха да се ожени преди изборите и да снима жена си с…чужди дец.а. За онези, които ще го изберат с гласовете на Доган. За онези, които се радват, че от понеделник България пак ще е нестабилна държава!

Аз няма да им се дам в неделя!

А вие, с които заедно бяхме 500 000 на “Орлов мост”? Вие и децата ви ще върнете ли комунизма ва власт!? Ще оставите ли Доган пак да се смее на тъпотата ни от сараите си?

ПП: И стига с тоя протестен вот! Да се отмъстиш на ГЕРБ като сложиш Радев за президент е все едно да дадеш на Ахмед Доган да ти разпори задника, за да е гадно на…жена ти!

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *