Гнусно от зелените! Ако сте със слаби сърца, не отваряйте! Заради тези трупове, губим 1 млрд. евро!

7dniski.bg30.08.20161min3420

Нещо по-голямо от сметище, по-вмирисано от клоака и по-опасно от най-опасната зараза е мястото, за което еколозите говорят от години – т. н. лешояден парк над симитлийското село Ракитна, заради който правят опити да пречат на строителството на магистрала “Струма”.

Преди дни имаше съобщение, че тук са се родили 2 лешояда. Тоест изчезващият вид, защитеният вид се е върнал над село Ракитна. Също така бе публикувано, че 10 % от лешоядите гнездят тук и еколозите ще бранят мястото със зъби и нокти.

„Знам за това място, знам на какво прилича. Това е екарисаж, които е източник на зараза. Мястото е над село Ракитна, където живеят хора. Ако плъзне зараза, просто не ми се мисли“, каза кметът на Симитли Апостол Апостолов, цитиран от Струма.ком.

Припомняме, че представители на разни екоорганизации се опитват да бранят това място, наричайки го защитен парк. Заради тях България рискува да загуби над 1 милиард евро пари от ЕС за завършването на аутобана!

Същите “зелени” отдавна взимат пари от чужбина, а да работят и срещу Банско и останалите ни зимни курорти, конкуриращи тези в Австрия и най-вече Швейцария.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *