Г-н Борисов, ами сега!? Ще убием ли банката си, ще падне ли България?

7dniski.bg25.02.20161min3600

Швейцария е най-стабилната държава в света. Винаги неутрална, винаги богата. Защото едно време е защитила банките си. И от тогава нейните трезори са и най-важните трезори на света. Поради което швейцарците много добре знаят колко е лесно да се събори една държава – просто и бутни банката. Най-важната!

В България протекторат на Швейцария са няколко зелени коалиции. До вчера те изглеждаха като обикновени лапачи на многомилионни поръчки, свързани със защитата на лайкучката в Делиормана и заселването на “Орлов мост” с тъпаци. Швейцарците ги финансират с една-едничка цел – Банско да не трови живота на техните им курорти. Защото, когато един нов курорт започне да се развива и да вкарва в държавата си по 100 милиона, тези пари някой губи. И явно в Женева са пресметнали, че те най-много губят, поради което активираха терористичната си у нас организацийка “Швейцарска държава”.

От вчера обаче “Швейцарска държава” трябва да е за г-н Борисов онова, което е “Ислямска държава” за Путин! Обществен враг 1. Вчера “зелените” лешояди минаха границата. Досега те бяха просто още едно подразделение на Прокопитата за усвояване на чужди пари. От вчера обаче са организирана престъпна група, клатеща държавата. Вчера 12-те “гущера” излязли на протест пред МС, тръгнаха срещу Цеко Минев, срещу ПИБ, срещу банката, благодарение на която България оцеля след фаита на КТБ. Спомняте ли си какво беше, след като рухна пирамидата на Цветан Василев? Опитаха се да съборят и ПИБ. Защото някой отвън знаеше, че направи ли го, България ще е завинаги под негово робство. Слава Богу екипът на ПИБ не позволи това да се случи. Над 300 000 частни български влога бяха спасени! Финансовата независимост на тази държава бе спасена!

Тогава имаше друго правителство, то отказа да реагира, да потърси кой иска да пороби България. И затова някой днес отново се опитва да я клати. Въпросът е ще го позволи ли Бойко Борисов? Ще остави ли 12-20 “зелени” дерибеи да въртят така държавата ни на малкия си пръст, че да се помислят за недосегаеми? И да посегнат на банката и! Ами те утре ще посегнат и на премиера, без значение кой е той.

Г-н Борисов, ако ви е страх от 20 зелени и няколко леко пембени амбриажа, какво ще изпитате щом се надигнат хиляди? Защото само за десет дни над 13 000 души се приъсеидинах във Фейсбук в група срещу своеволията на швейцарските мекерета. Това е истинско народно опълчение. И, ако вас ви е страх от “Швейцарска държава”, на народа му писна и ще реагира. Надигнаха се в Банско, в Разлог, в Белица, в Добринище. Ще се надигне и София за Витоша, народът ще си поиска онова, което “зелените” му отнемат. Той не иска повече техните НПО-та да получават по 50 милиона, а да няма пари за обикновен кувьоз в “Тина Киркова”! Той не иска на гущер да се падат по 40 000 лева на година, а на пенсионер по 80 стотинки увеличение на месец! Той не иска цялата рода на Тома Белев да е на ръководни постове на фирми за усвояване на милиони, а неговото семейство да е безработно. Въобще България не иска “Швейцарска държава”. И дано не се налага народът да го показва, а не правителството. Защото тогава “Орлов мост” ще бъде наистина задръстен от протестиращи. От хиляди протестиращи! И тогава г-н Борисов знае какво следва.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *